Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Blue Circle Recruitment draait op voor de juiste mensen bij uitdagende banen. Wij zijn als recruiters verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste kandidaten bij vacatures voor financiële functies. Wij gaan op zoek naar een match tussen kandidaat en een financiële functie binnen een bedrijf. De kunst is om niet de beste sollicitant, maar de beste werknemer te vinden. Hiervoor is het belangrijk dat duidelijk is wat een bedrijf precies zoekt, want een mismatch moet voorkomen worden.

Wij gaan dan ook graag samen met jullie op zoek naar de eisen waar een werknemer aan moet voldoen en gaan vervolgens daadwerkelijk op zoek naar de best passende werknemer. Dit doen we door niet alleen naar werkervaring en diploma’s te kijken, maar ook naar talenten en drijfveren van kandidaten. Pas als wij denken dat er een match kan ontstaan tussen het bedrijf en de kandidaat stellen we geschikte kandidaten voor.

Onze Plus

We zijn sinds 2007 actief in het HRM-domein. We hebben inmiddels veel ervaring binnen ons vakgebied. Door onze ervaring kunnen we uw wervingsvraagstuk prima oplossen. Wij draaien op voor de juiste mensen bij uitdagende banen!

Een nieuwe collega

Een nieuwe collega zorgt dat je steeds weer goed naar je bedrijf moet kijken, wie zoek ik? Wat verwacht ik van een nieuwe collega? Maar ook… wat zijn precies mijn organisatiedoelstelling. Soms is het moeilijk te formuleren, maar we helpen je er graag bij.

Het Circleplan

Een CV en diploma vertellen niet genoeg. Daarom werken we samen met onze kandidaten met het Circleplan. Wij weten wat de deelnemers van het Circleplan willen bereiken en matchen dat niet alleen met vacatures maar ook met doelstellingen van bedrijven.

Zo krijg je niet de beste sollicitanten, maar de best passende kandidaten voor de vacature!

Nieuwsgierig geworden naar Blue Circle Recruitment? Neem contact met ons op!