Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Onze finance professionals en opdrachtgevers zijn op zoek naar een match
voor de lange termijn. Blue Circle Recruitment handelt vanuit een persoonlijke benadering en proactieve aanpak.
Soms valt het tegen om snel een geschikte professional te vinden. Moet u dan maar genoegen nemen met minder? Dat is niet verstandig en kost vaak veel tijd en geld. De geschatte kosten voor een gemiddelde medewerker zijn al snel € 45.000,- per mismatch. Daarnaast heeft het zijn weerslag op de resultaten en impact van het hele team. Een zorgvuldige werving & selectie is van groot belang om een mismatch te voorkomen.

Welke professional past bij uw organisatie?

Voorkom dat een tekort aan de juiste professionals een bottleneck wordt voor de groei van uw organisatie. Denk vooruit en blijf voortdurend aan uw team bouwen. Blue Circle Recruitment kijkt via een TMA analyse of de geschikte kandidaat bij uw vacature en uw bedrijf past.

Effectief matchen met het circleplan

Een kennismakingsgesprek en CV is niet voldoende om een duidelijk en doordacht beeld te krijgen van een professional. Daarom werken wij met het Circleplan. Vanuit dit plan weten wij wat onze professionals zoeken en willen bereiken. Hierdoor matchen niet alleen de vacatures, maar ook de organisatiedoelstellingen met onze professionals.

Het Circleplan kent voor onze professionals verschillende modules, een educatiebibliotheek en een “blind check’ waarin de competenties worden getest, voordat wij verder in gesprek gaan. Als de kennis vergroot moet worden, hebben wij de juiste contacten met de opleiders in de branche.
Heeft u een nieuwe finance professional? Dan is het de bedoeling dat de nieuwe collega uw verwachtingen waarmaakt of zelfs overtreft. Daarom houden wij na 1 en 4 maanden van indiensttreding een evaluatiegesprek op locatie om te kijken of partijen tevreden zijn.

Uiteraard kunt u buiten deze contactmomenten ook altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Vraag een kennismakingsgesprek aan.