Wij zijn een TMA professional rijker!

Wij zijn een TMA professional rijker!

Met het behalen van zijn diploma voor de online certificeringstraining is vanaf nu ook Perry van Zundert TMA gecertificeerd!

Ook hij kan nu talentgerichte intakegesprekken voeren. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een langdurig dienstverband ontstaat uit ons wervingsproces, doordat er gezocht wordt naar een functie die perfect aansluit op de talenten en drijfveren van de finance professional. Mensen zijn namelijk het meest gemotiveerd en succesvol in het werk dat het dichts bij hun ware aard ligt. De TMA talentenanalyse die wij afnemen, maakt het mogelijk om een diepgaande analyse van talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden te maken.

In totaal worden 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in beeld gebracht. Dat zijn er heel wat, waardoor wij goed inzicht krijgen van de werkomgeving en functie waarin een kandidaat het meest gelukkig en succesvol zou zijn. Dit zorgt er voor dat wij gericht op zoek kunnen naar de perfecte matches tussen kandidaten en vacatures. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen met de TMA talentenanalyse? Neem dan gerust contact met ons op!