Over Blue Circle

Over Blue Circle

Bekijk onderstaand filmpje waarin wij in de Barometer op RTL Z meer vertellen over hoe wij de perfecte match maken tussen opdrachtgevers en kandidaten en onze werkwijze met de TMA.

Recruitment voor financiële functies

Wij zijn Blue Circle Recruitment, ervaren in personeelsvraagstukken, waaronder werving, selectie en detachering voor financiële functies. Wij hebben toegang tot verschillende netwerken (werken met Linkedin Recruiter Professional van Linked Talent Solutions) en beschikken daarmee over een zeer uitgebreide database van finance professionals. Daarnaast werken wij met veel plezier samen met bedrijven die financiële vacatures open hebben staan, uiteenlopend van accountants tot HR-medewerkers. Heel gevarieerd, maar met een duidelijke missie: De juiste mensen op de juiste plek.

Locatie

Vanuit ons kantoor in Roosendaal faciliteert ons team van Blue Circle Recruitment een database en netwerk van professionals en bedrijven in de financiële dienstverlening. Nederland is klein en voor ons is niets te ver, je bent dus welkom bij ons in Roosendaal maar we komen ook graag naar onze partners toe.

De juiste mensen op de juiste plek!

Mensen maken bij ons het verschil. Daarmee krijgen we de juiste mensen op de juiste plek! Wij draaien op voor finance professionals bij uitdagende banen. Onze werkwijze voor recruitment gaat verder dan alleen het beoordelen van een cv en is dan ook het werven en selecteren van financiële professionals met impact. Al onze kandidaten spreken wij persoonlijk. Zo worden wij ons bewust van de kennis en kunde, maar ook van de persoonlijke vaardigheden van de kandidaat. Dát is onze voorsprong op de concurrentie en dat is onze toegevoegde waarde voor u!

Kenmerken Blue Circle

  • Persoonlijk je hebt 1 contactpersoon
  • Creatief in het vinden van oplossingen
  • Betrouwbaar we komen onze beloftes na
  • Professioneel alles wordt goed geregeld
  • Kwaliteit we leggen de lat hoog