Ervaren Salarisadministrateur – Wijchen

Introductie

Onze opdrachtgever biedt jou een baan in een prettige werkomgeving, waarbij de medewerkers samen klaar staan voor cliënten én voor elkaar. Je krijgt alle kansen om jouw carrière optimaal te ontwikkelen en je als persoon sterk te ontplooien. Jouw inzet en motivatie worden beloond op basis van een marktconform salarispakket. Een goed evenwicht tussen jouw werk- en privé-situatie wordt gezien als een belangrijke factor.

Functie

Het verzorgen van de salarisadministraties voor ondernemingen van diverse omvang in met name het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarnaast verwerk je overige gegevens en onderhoud je contacten met cliënten en externe instanties.
Naast de vakinhoudelijke taken ben je voor relaties het aanspreekpunt op het gebied van salariëring en beloning en geef je adviezen over allerlei personele aangelegenheden.Functie eisen

  • Je bent in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie op een salarisadministratie- of accountantskantoor
  • Nauwkeurigheid, analytisch vermogen en stressbestendigheid zijn jouw sterke kanten
  • Je onderscheidt jezelf door jouw teamspirit, flexibiliteit en klantgerichtheid
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Kennis van de salarissoftware van NMBRS is een pré
  • Beheersing van de Engelse taal is een pré

Aanbod

Een baan in een prettige werkomgeving, waarbij de medewerkers samen klaar staan voor cliënten én voor elkaar. Je krijgt alle kansen om jouw carrière optimaal te ontwikkelen en je als persoon sterk te ontplooien. Jouw inzet en motivatie worden beloond op basis van een marktconform salarispakket. Een goed evenwicht tussen jouw werk- en privé-situatie wordt gezien als een belangrijke factor.

Inlichtingen

Marloes de Witte te bereiken op 0165-399318 & 06 21955235

Sollicitatie

jobs@bluecirclerecruitment.nl