Corona update

Haai! Hier even een update betreft het Coronavirus en onze recruitmentwerkzaamheden.
Heel Nederland is momenteel in de ban van het COVID-19 virus. Ook wij van Blue Circle Recruitment nemen de maatregelen van het RIVM zeer serieus en passen onze manier van werken iets aan.

Helaas betekent dit dat we niet meer langs kunnen gaan bij bedrijven en er geen intake- of sollicitatiegesprekken meer plaats kunnen vinden bij ons op kantoor.
Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen, dus ook in deze situatie. We vinden het belangrijk dat wij nog steeds bereikbaar zijn en op zoek blijven gaan naar de beste matches in de finance sector. Wij zijn daarom nog gewoon bereikbaar via ons mailadres info@bluecirclerecruitment.nl.

Ook het voeren van intake- of sollicitatiegesprekken door Blue Circle Recruitment gaat deze periode door, waar mogelijk door middel van (beeld)bellen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe baan of een geschikte kandidaat bij een financiële vacature? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en we gaan graag voor je op zoek!

Vragen naar aanleiding van dit bericht of meer weten over onze service? Neem contact op met Marjella (marjella@bluecirclerecruitment.nl) of Lianne (06545757348)