Circleplan

Circleplan

Blijven ontwikkelen

Bied jij jezelf ruimte voor ontwikkeling of blijf je liever veilig op je plek en ben je niet benieuwd naar wat je nog meer kan bereiken? Beredeneer jij vanuit vacatures of vanuit je eigen talenten & drijfveren als je een overstap overweegt? Test jij weleens onafhankelijk je talenten & drijfveren op een door jouzelf gekozen moment? In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Zo kun jij jezelf onderscheiden en word je nog beter in jouw vakgebied!

Jij en jouw wensen staan voorop!

Ontwikkeling begint bij het verkrijgen van inzicht in jouw talenten en drijfveren. Met behulp van de TMA talentenanalyse kunnen we hier een objectief beeld van krijgen. Aan de hand van de uitslag hiervan en een persoonlijk gesprek, gaan wij op zoek naar mogelijkheden om jouw ontwikkelwensen waar te maken binnen een organisatie die helemaal aansluit op jouw wensen. Zo kom je terecht in een organisatie die bij jou past en is een uitdagende carrière gegarandeerd!

Hoe werkt het Circleplan?

Wij nodigen kandidaten uit voor een Circleplan, als wij gebaseerd op een profiel ontwikkelmogelijkheden zien. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van ontwikkeling? Neem dan zeker contact met ons op!

Circleplan in het kort

  • Online TMA Analyse;
  • Bespreking uitslag TMA Analyse;
  • Bespreking concept Circleplan waarbij jouw drijfveren en cognitieve vaardigheden de basis zijn;
  • Inventarisatie educatie en voorstellen aanvullende educatiebehoefte;
  • Matchen vacatures met uitkomsten Circleplan;
  • Bepaal vervolgens zelf of je voor de voorgestelde vacatures in aanmerking wenst te komen