Assistent Accountant – Roosendaal

Introductie

Onze opdrachtgever is een echt Brabants Adviesbureau van waaruit ze waardevolle samenwerkingen hebben in het MKB door geheel Nederland. Je maakt dus niet alleen kennis met een vak maar ook met verschillende klantgroepen.


Organisatie

Je gaat aan de slag bij een club waar iedereen een steentje bijdraagt aan klantgerichte, deskundige en kwalitatief goede dienstverlening. Doordat de klantenkring door heel Nederland is opgebouwd in met name het MKB segment is er bijna geen branche vreemd.

Functie

Wat de functie inhoudt, we kunnen er enthousiast over vertellen in een gesprek.

Kun jij niet wachten tot een gesprek, lees dan gerust verder……

De dienstverlening bestaat uit administratief advies, fiscaal advies en het vraagstuk hoe administraties adequaat te verwerken tot het beste inzicht voor ondernemers.

Leren en groeien is voor onze opdrachtgever een vanzelfsprekendheid; er is echt ruimte voor jouw doorgroei wensen. Ze zijn flexibel, in aanvang en vertrektijd, maar ook in het aantal werkuren per week (min 24 – max 40).


Functie eisen

  • Minimaal HBO diploma Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Klantgericht
  • Zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband
  • Passie en plezier in het samenstellen en adviseren
  • Een luisterend oor, maar ook lef om je vragen te stellen


Aanbod

Dat is iets dat we graag persoonlijk doen. Je krijgt een direct dienstverband bij de opdrachtgever met naast de reguliere zaken als passend salaris, een goed pensioen, groeimogelijkheden en een reiskostenregeling een fijne werkplek en professionele hartelijke collega’s. Onze opdrachtgever daagt je graag uit voor een potje tafelvoetbal in de pauzes!

Inlichtingen

Lianne Piepenbroek

Lianne@bluecirclerecruitment.nl

Sollicitatie

Jobs@bluecirclerecruitment.nl